Totalrenovering i Piteå

Välkommen till J:ets Bygg & Renovering

Vill du ha professionell hjälp med totalrenovering?

En byggfirma specialiserad på totalrenovering & snickeri. Vi hjälper våra kunder med det vi är allra bäst på; snickeri och bygg. Du och ditt byggprojekt är i trygga händer hos våra skickliga snickare som bemästrar hammare och spik bättre än någon. Trygghet, säkerhet och kvalitet är ledord för oss och vi månar om kunden som alltid är i fokus!

 

Olika jobb inom bygg

Att utbilda sig till hantverkare är idag inte lika vanligt som förr och erfarna hantverkare är därmed väl eftertraktade nu för tiden. Vi på J:ets Bygg & Renovering har den stora ynnesten att kunna erbjuda våra kunder professionella och ytterst skickliga hantverkare. Tack vare vår breda yrkeskunskap och stora erfarenhet kan vi ta oss an olika typer av uppdrag inom snickeri och bygg. Jobben utförs alltid i en nära dialog med kunden för att säkerställa att det slutliga resultatet också möter förväntan. Vi är ett byggföretag där våra snickare även kan renovera badrum, renovera köket och utföra ett takbyte eller totalrenovering.

Genom att använda detta formulär accepterar du att J:ets Bygg & Renovering AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Totalrenovering i Piteå

Noggrannhet och kvalitet!

Fördelen med att anlita oss och våra professionella snickare är inte bara yrkeskompetensen vi besitter utan den tidsmässiga aspekten. Våra skickliga snickare har en genuin erfarenhet av byggprojekt, vilket innebär snabbt utförda jobb som samtidigt inte påverkar resultatets kvalitet. Vi vet hur lång tid olika typer av snickeri- och byggjobb tar och planerar alltid våra inkomna projekt noggrant för att garantera ett snyggt och korrekt utfört jobb. Kvalitet, noggrannhet och erfarenhet är med andra ord nyckelord i vår verksamhet inom byggbranschen.

 

Detaljen är allt inom snickeri

Som snickare gäller det att ha ett gott öga för detaljer, vilket vi på J:ets Bygg & Renovering fullt ut bemästrar. Är det något våra snickare är skickliga på är det de små, men viktiga detaljerna i ett jobb. Oavsett om det gäller ett mindre snickerijobb eller ett större uppdrag inom bygg lämnar vi aldrig detaljerna åt sidan. Vi garanterar ett professionellt utfört jobb på alla plan och har våra kunder några särskilda önskemål utgår vi självklart från dem för att möta kundens förväntan.

Våra tjänster

Snickeri - J:ets Bygg & Renovering AB

Snickeri

Köksrenovering - J:ets Bygg & Renovering AB

Köksrenovering

Renovera fönster & dörrar - J:ets Bygg & Renovering AB

Renovera fönster & dörrar

Badrumsrenovering - J:ets Bygg & Renovering AB

Badrumsrenovering

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Byggfirma med professionella snickare!

Trygga arbetsplatser är viktigt för oss på J:ets Bygg & Renovering och vi ser därför alltid till att garantera både kundens- och hantverkarens säkerhet ute på bygget. Vi förhåller oss självklart även till Svenska boverkets råd- och byggregler för att säkerställa att alla projekt vi anlitas för är korrekta och i enighet med lagar samt regler. Du kan med andra ord vänta dig en seriös partner när du anlitar oss som byggfirma där vi alltid sätter trygghet och säkerhet i fokus – för både våra kunder och vår personal.

 

Från finsnickning till byggnadssnickeri

Vi har som byggfirma valt att nischa oss i branschen genom att erbjuda professionella tjänster inom snickeri. Det innebär att du som kund kan vänta dig kvalitetstjänster inom snickeri med erfarna och högst kompetenta hantverkare som utför jobbet med bravur. Idag kan du anlita J:ets Bygg & renovering för varierade tjänster inom byggnadssnickeri – våra snickare har god materialkunskap och är vana att jobba i olika miljöer. Vi tar gärna en dialog med våra kunder för att tillsammans se hur vi bäst tar oss an uppdraget! Kontakta oss redan nu för en totalrenovering!